Om oss

Torshälla Samlarcentrum

Frimärken, vykort, antikt och kuriosa

TORSHÄLLA SAMLARCENTRUM

EN BARNDOMSDRÖM


"ALLT BÖRJAR MED EN DRÖM"


- Tänk att en dag få öppna en egen butik, där jag kan få leva ut min hobby och stora intresse, tänkte Janne. Så, en dag i juli 2017, så blev allting sant och till stor glädje väldigt möjligt att få genomföra.

Idag är vi här och vi öppnar butiken, där du som kund alltid är hjärtligt välkommen, om än bara som besökare, nyfiken och bara sugen på en kopp fika, så välkommen in och ta en titt!

"Det är inte resans mål som är det viktiga, utan vägen dit"

Janne Nygren

OMDÖMEN &

UTMÄRKELSER


Livserfarenhet och lärande.

Här skulle ju kunna ha stått en massa medaljutnämndanden från utställningar, såväl nationellt som internationellt, betyg, intyg och dylikt, men sådant har inte införskaffats under de femtio år Janne har samlat frimärken, endast en blygsam livserfarenhet och samlad kunskap under alla dessa år, vilket i sig defintivt borgar för kvalitativ konsultation inom filatelin.


Trygghet.

Alla bedömningar/värderingar/inköp och försäljning av samlarsaker, då i huvudsak frimärken, sker med största seriositet, så du som kund kan alltid lita på att få göra dina inköp till marknadsmässiga priser, likväl som de objekt/saker du vill sälja till oss.


Garanti/Köptrygghet.

All form av försäljning och inköp av varor är naturligtvis skyddade enligt gällande lag och du har alltid bytesrätt enligt gängse regler, i enlighet med för dagen föreskrifter och lagstadgad text, gällande i Sverige.

Kontakt:

Janne och Ulrica Nygren

070 - 320 59 35

Mejl: thallasc@thallasc.se 
Adress:

Brogatan 19

644 32  Torshälla


Vi ses på "hörnet"!

Torshälla Samlarcentrum, Brogatan 19, 644 32  TORSHÄLLA

+46-(0)70-320 59 35

Copyright @ All Rights Reserved